Tres curses d'orientació als Dos Dies del Berguedà

La competició arriba els dies 22 i 23 d’octubre a Gironella i a Cal Rosal |Totes les proves d’enguany seran puntuables per la Copa Catalana de Curses d’Orientació

Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:56h
El Club Orientació Berguedà organitza l'esdeveniment
El Club Orientació Berguedà organitza l'esdeveniment | COB
El proper cap de setmana dels dies 22 i 23 d’octubre arriba una nova edició dels Dos Dies del Berguedà 2016, organitzats pel Club Orientació Berguedà (COB). Enguany, l’esdeveniment comptarà amb 3 proves d’orientació, totes elles puntuables per la Copa Catalana de Curses d’Orientaxió i dues de les quals formant el Campionat de Catalunya en modalitat Sprint. Les dues primeres es disputaran el dissabte 22 entre el migdia i la tarda a la zona de l’ermita de Sant Marc, a Gironella. La tercera serà el diumenge 23 al matí a Cal Rosal (Olvan). 

Els guanyadors dels Dos Dies del Berguedà seran aquells que completin les tres competicions amb el menor temps. En els dos dies de curses també hi haurà categories populars i infantils, aptes per a tots els nivells i edats, adaptades a les característiques dels participants. S’espera que hi hagi una participació d’uns 400 atletes repartits en 20 categories que engloben des d’infantil fins a veterans, tot i que la major part seran de categories Sénior. Tots els participants federats opten a l’obtenció de punts per a la competició regular de la Copa Catalana, regulada per la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya.

La culminació de la Lliga Berguedà-O 2016

La prova serà també l’últim escull de la Lliga Berguedà-O 2016, una competició amb 10 curses populars organitzades pel COB entre el Berguedà i el Bages. Aquest esdeveniment es va pensar per tal de celebrar els 10 anys del club. Hi ha hagut una gran participació en totes les curses, també de gent que es vol iniciar en el món de l’orientació.
Arxivat a