Una vaca ataca tres persones a Capolat, que han de ser ateses a l'hospital de Berga

Un dels ferits està a la UCI en estat greu | La família demana respecte

06 d'octubre del 2016
Actualitzat el 07 d'octubre a les 20:07h
Muntanya de Taravil
Muntanya de Taravil | Wikicommons
Tres boletaires han resultat ferits aquest dijous al matí. Segons ha pogut saber NacióBerguedà, a les 9.40 hores un home ha avisat a Bombers perquè havia caigut en una zona rocosa prop de la zona de Taravil, entre Capolat i l'Espunyola, i no podia sortir. 

Al ser una zona complicada, els Bombers de la Generalitat han activat el Grup de Recerca i Actuacions Especials (GRAE) que hi ha enviat un helicòpter, amb el qual han pogut rescatar l'home de 68 anys i de Sabadell, que tenia un cop al cap i contusions. 

El relat d'aquest boletaire, però, ha sorprès tothom. Segons ha explicat, l'accident s'ha produït a causa d'una vaca, que l'ha envestit per l'esquena quan estava buscant bolets. Poc després, en la mateixa zona, dos boletaires més, una dona de 66 anys i un home de 69, veïns de Caldes de Montbui, també han assegurat que una vaca els havia atacat. 

Per atendre les tres persones, que estaven notablement afectades, s'han desplaçat fins al lloc dels fets dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que els ha traslladat fins a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, on han estat atesos. Un d'ells, però, ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, i està ingressat a la UCI en estat greu. 

Pel que fa a la vaca, s'ha traslladat l'incident a Agents Rurals, que ja han parlat amb el propietari, amb l'objectiu de controlar l'animal.