La Peixateria Cal Simon guanya el concurs de tapes de la Berga Bolet

Els comerciants afirmen que el cap de setmana ha estat un "èxit rotund"

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:23h

Un dels punts de tapes del carrer major. Foto: Aida Morales.


La Berga Bolet, que s'organitza al centre històric de Berga des de fa tres anys, ha estat, segons els comerciants membres de la UBIC, un "èxit rotund", sobretot pel que fa a la participació. Aquesta festa, "referent a la comarca", tal com afirmen, s'ha acabat de consolidar amb el conjunt d'activitats que han ambientat tot el cap de setmana, i que han convertit el carrer major de la ciutat en un "bosc" ple de bolets.

Una festa que ha tingut com un dels elements més exitosos el concurs de tapes, on han participat 24 establiments de l'eix comercial que, conjuntament amb restaurants de la comarca, han arribat a vendre fins a 12.000 degustacions. La botiga guanyadora del concurs, per votació popular, ha estat la Peixateria Cal Simon del carrer major, que ha aconseguit el primer lloc amb els cors de carxofa farcits de ceps i gambes.

El segon lloc ha estat per Vins i Licors Simon, amb el Restaurant la Cabana, seguit de Sala Plaça Sant Joan, amb el Restaurant Sala. Entre tots els participants que han emès el vot, a més, s'han sortejat dos caps de setmana gastronòmics, que han estat per a Dolors Grau i Raquel Miño.

El cap de setmana, però, va estar molt més ple d'activitats. Entre aquestes destaca el showcooking que va permetre conèixer la gírgola de roure, el bolet convidat d'enguany i vingut del Montseny. Durant aquesta activitat, els cuiners del restaurant Corpus van mostrar diferents maneres de cuinar-lo, mentre que el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, va conduir l'esdeveniment.
Arxivat a