Gironella es bolca en la setmana de la gent gran, amb una desena d'activitats

Els actes començaran dilluns 10 d'octubre i finalitzaran divendres 14

Redacció
07 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:09h
Pas del riu Llobregat per Gironella
Pas del riu Llobregat per Gironella | Ajuntament de Gironella
En el marc de la setmana de la gent gran, l'Ajuntament de Gironella ha tornat a organitzar tot un seguit d'activitats variades, que s'allargaran des d'aquest proper dilluns fins divendres, amb l'objectiu de fomentar el benestar de les persones grans, tant a nivell emocional, físic, com social. 

Els actes començaran dilluns 10 d'octubre a les 9.30 del matí amb un Taller d'Instagram a La Llar, per aprendre a retocar fotografies amb el mòbil. Cap al migdia, hi haurà un Taller d'Arteràpia a càrrec de Pilar Marmi, per deixar volar la imaginació i experimentar noves sensacions. Finalment, a les 17.00 hores es farà un darrer taller, aquesta vegada de Musicoteràpia amb Núria Benavides i Ester Moreno d'ARADA. Tots aquests, segons ha informat el consistori, seran gratuïts. 

Pel que fa a dimarts 11 d'octubre, a les 11.00 del matí a la Llar es farà el taller "Tornar a riure" amb el clown professional Àngel Roset, mentre que a la Residència Fundació Sant Roc, a les 17.00 hores, es farà una xerrada amb el veí de Gironella Teodoro Lozano sobre l'aprofitament de la vida. A les 18.00 hores hi ha prevista una visita al Teatre Condal de Barcelona per veure l'obra "Avui no sopem". 

Dimecres 12 d'octubre es farà un maridatge de vins i formatges a la Llar, a càrrec de Gotim i Formatgeria Blancafort, amb tiquets per a la degustació que valdran 3 euros, i a les 21.00 hores, el grup de Gironella Rupits explicarà a la gent gran la seva trajectòria musical, tot tocant algunes de les seves cançons. 

Els actes acabaran divendres 14 d'octubre. A les 10.45 hores a la Llar hi haurà una cantada a càrrec dels alumnes del Taller de Cant de la Llar i, a les 11.00, una ballada de sardanes amb els alumnes del nou Taller de Sardanes. A més, es farà un dinar popular amb amanida i paella i, a les 16.00 hores, hi haurà un Concurs de Plats Artístics, amb posterior ball amb Lucky Luck. Finalment a les 19.00 hores s'entregaran els premis del concurs de plats i el d'Instagram, i a les 20.00 es tancarà la programació amb una Missa a la Residència Sant Roc.