La Diputació de Barcelona deixa 785.000 euros al Consell Comarcal del Berguedà

Els diners, amb interès zero, s'hauran de tornar com a màxim al cap d'un any

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:53h
La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, signen el conveni
La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, signen el conveni | DipuBcn
La Diputació de Barcelona ha signat un crèdit amb el Consell Comarcal del Berguedà aquest dijous, per valor de 785.000 euros, segons ha informat l'ens supracomarcal. Ha estat de la mà de la presidenta de la institució, Mercè Conesa, que s'ha reunit amb el president del Consell, David Font. 

Aquest crèdit, que també s'ha signat amb altres consells per un valor total de 10 milions d'euros, forma part del Pla d'Operacions de la Tresoreria per a Consells Comarcals. Un pla, han indicat, que va començar el 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals i comarcals i, per tant, garantir les seves actuacions competencials. 

Els crèdits són a curt termini, sense interès, i s'han d'amortitzar en dues quotes de 50% cadascuna, als sis mesos del lliurament i al cap d'un any.