Cercs celebra amb concursos i ball la seva Festa Major aquest cap de setmana

Les activitats començaran dissabte 8 d'octubre a les 11.00 del matí

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:01h
Cercs
Cercs | AjCercs
Segurament la més tardana, ja confonent-se amb les diverses festes del bolet que es fan arreu de la comarca, la Festa Major de Cercs tancarà un cicle festiu que ha omplert tot l'estiu al Berguedà. Durant tot el cap de setmana, el poble s'omplirà d'activitats per a petits i grans, amb concursos i balls, que s'acompanyaran de sopars populars i concerts. 

La festa començarà dissabte a les 11.00 del matí amb inflables i una xocolatada a la plaça de la Diputació de Cercs. A la tarda, un holli festival inundarà de colors aquest mateix indret, mentre que, en paral·lel, al Bar Comellas començarà el tradicional concurs de botifarra, que enguany repartirà quatre premis que seran un pernill, una paletilla, una caixa de cava i llonganissa, i una caixa de vi i embotit. 

David Casals serà l'encarregat d'ambientar el ball que acompanyarà el sopar popular de la nit, que es farà al local social de Cercs, i que tindrà un preu de 8 euros. 

De cara a diumenge, el dia començarà amb una missa solemne i ballets a la plaça de la Diputació. A continuació hi haurà sardanes amb la Cobla Pirineu i, a la tarda, el també tradicional concurs de truc al Bar Comellas, on es repartiran els mateixos premis que el dia anterior. Una vegada finalitzat, la Festa Major acabarà amb l'actuació del grup "Sense Vergonya" al local social. 
 

Consulta tots els actes de la Festa Major

Arxivat a