SORTEIG de dos dorsals per a la primera cursa de les Fly Running Series

La prova es disputarà a la Molina el 16 d'octubre

Redacció
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:20h
Neixen les Fly Running Series
Neixen les Fly Running Series | Fly Running / Oriol Batista
El proper dia 16 d'octubre arriben a la Molina les Fly Running Series, un circuit de curses de descens vertical a alta velocitat només apte per a corredors sense vertigen. Es tracta d'una prova pilot destinada a aquells atletes que es vulguin atrevir amb un descens vertiginós de 3,9km i 720 metres de desnivell negatiu, des de la zona de la Tossa d’Alp fins al llac. 

NacióBerguedà i NacióMuntanya sortejaran dos dorsals per poder participar de manera gratuïta en aquest esdeveniment. Si vols optar a tenir-ne un, ho pots fer omplint el següent formulari:




- Per participar al sorteig dels dos dorsals per a les les Fly Running Series cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.
 
- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dia 9 de d'octubre a les 20:00h
 
- Un cop fet el sorteig, la direcció de NacióBerguedàNacióMuntanya contactarà per telèfon amb els dos guanyadors. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom del guanyador o guanyadora definitiu es farà públic el 10 d'octubre.

- El guanyador/a haurà de facilitar el seu DNI i se li comunicarà com ha de formalitzar la inscripció.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu redaccio@naciobergueda.cat.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de NacióBerguedàNacióMuntanya. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.