L'exposició ClickPatum viatja a Montblanc en el festival Clickània

Diversos comerços de la ciutat estaran customitzats al detall en l'exposició

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:25h

Oriol Camprubí amb un guitaire Playmobil Foto: Pere Gendrau


L'exposició ClickPatum, amb més de 4.000 clicks playmobil sobre la festa berguedana per excel·lència, la Patum, es podrà veure el cap de setmana del 8 i 9, i el del 15 i 16 a Montblanc (Conca de Barberà), dins de la 9a edició del festival de Playmobil Clickània. Es tracta del festival de referència a Catalunya, i un dels més importants de l'estat espanyol pel que fa a clicks, consolidat amb nou edicions com una activitat festiva al municipi tarragoní, que compta amb prop de 20.000 assistents cada any. 

ClickPatum, doncs, serà present en aquest festival gràcies a l'interès dels organitzadors per l'exposició, que s'ha convertit en una forma excepcional de promocionar la festa berguedana, tant a la seva ciutat com arreu del territori. En aquesta s'habilitarà una sala del recinte exclusivament per a ella, on s'exposarà, de la mateixa manera que es va poder veure a Berga fa un parell de setmanes, una nova forma de viure la Patum. 

Així mateix, també s'aproparan els jocs i la vessant més didàctica de l'exposició, que permetrà que les escoles de la comarca puguin treballar-la en horari escolar. Segons han informat, a més, la Unió de Botiguers i Comerciants de la ciutat disposarà de vuit comerços customitzats al detall en format Playmobil, que es podran veure a l'exposició.
Arxivat a