Aniol Gelabert guanya el Trial Open de Gironella, quarta prova del Campionat de Catalunya

Una setantena de pilots competeixen en una cursa organitzada pel Motoclub Baix Berguedà

04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:05h
Podi de la cursa de Gironella del Campionat de Catalunya de Trial.
Podi de la cursa de Gironella del Campionat de Catalunya de Trial. | Motoclub Baix Berguedà
El pilot Aniol Gelabert es va declarar guanyador, aquest diumenge, del Trial Open de Gironella, que també era la quarta prova del Campionat de Catalunya de Trial Open. Gelabert competia en la categoria Màster, i va aconseguir quedar per davant, amb només tres penalitzacions, de Marc Riba (5 p) i Gabriel Giró (8p). Per altra banda, el pilot del Motoclub Baix Berguedà, club organitzador, va finalitzar sisè, amb 18 peus.

El campionat es va disputar als voltants del Càmping de Gironella, amb una setantena de pilots d'arreu de Catalunya, i amb 12 zones situades al voltant de la localitat berguedana. L'activitat va començar a les 8.00 del matí, amb les verificacions administratives i, seguidament, a les 9.00 es va donar la sortida del primer pilot. Aquests tenien fins a cinc hores per poder realitzar les dues passades, i 10 minuts més, amb un punt de penalització per minut transcorregut.

En la categoria Promo, Jordi Ramonet (2 p) i Berta Abellán (5 p), van quedar primer i segon respectivament, seguits de Pol Mediña Gallifa (11 p). El pilot del Motoclub, Roger Terricabras, va aconseguir la vint-i-sisena posició.

Andreu Boy (15 p), per davant de Ramon Caelles (16 p) i Asier Zurbano (20 p) van pujar al podi de la categoria Open. I en la categoria inferior, nivell Base, el pilot del MC Baix Berguedà Hugo de Olivera va quedar en primera posició amb 10 punts, seguit de Francisco Molins (12 p) i Oscar Pons (16 p).

Pel que fa els resultats dels pilots més veterans, Ramon Caellas (16p) va assolir la victòria en Open+50, Antoni Ramonet (38p) en Promo+50, i Joan Miquel (21p) en Promo+35 .

Pel que fa a les categories femenines, en la categoria Promo, Berta Abellán va quedar en primera posició amb 5 penalitzacions, seguida per la pilot del club organitzador Elisabet Solera (14p) i Neus Múrcia (27 p). En Open, Mireia Lozano amb 33 peus va ser millor que Maria Feliu (77 p) i, finalment en Base, Leire Rodríguez va realitzar 63 punts.