El Consell Comarcal farà obres i tindrà canvis organitzatius importants en els propers mesos

Es crearà una Oficina d'Atenció al Ciutadà per agilitzar tràmits | El Consell es convertirà en un espai molt més obert

30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:57h
Consell Comarcal del Berguedà
Consell Comarcal del Berguedà | Aida Morales
El local del Consell Comarcal del Berguedà que hi ha al carrer Barcelona de Berga viurà, durant els propers mesos, diversos canvis organitzatius i d'estructura. Així ho ha avançat el seu president, David Font, a NacióBerguedà, en una entrevista que es publicarà en els propers dies, i on ha especificat que, a curt termini, aquesta institució es posarà molt més al servei de la ciutadania. 

Per complir això, un dels objectius que Font es va plantejar en l'inici del mandat, s'haurà de completar la "sacsejada interna" que durant aquestn primer any ja ha començat a realitzar, i que suposarà dos grans canvis. El primer, ha explicat, és fer unes "petites obres" a la seu del Consell Comarcal, a través de les quals aquesta administració s'obrirà molt més al públic, creant percepció d'espai obert. D'aquesta manera, molts despatxos desapareixeran, amb l'objectiu que la institució s'apropi a la ciutadania, i no es vegi com un espai tancat. 

En aquesta línia es projectarà el segon gran canvi, que serà molt més intern i de cara al personal. Segons ha explicat, es crearà una Oficina d'Atenció al Ciutadà i alguns dels treballadors del Consell deixaran de tenir tasques específiques acotades en àrees. L'objectiu, ha indicat, és que la majoria del personal pugui atendre els ciutadans d'una manera transversal, facilitant els tràmits que aquests hagin de fer, i conduint-los des de l'inici, fins al final. Amb això, ha assegurat, la pretensió és agilitzar i optimitzar recursos, i que el Consell es converteixi en una "eina amb què els ciutadans se sentin còmodes", molt més útil del que és actualment.

NacióBerguedà publicarà l'entrevista íntegra amb el president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, en els propers dies
Arxivat a