Catorze artistes de la Catalunya Central posen en valor el fotoperiodisme musical

El manresà Natxo Tarrés i el berguedà Jordi Vidal inauguren l'exposició

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:38h
Inauguració de l'exposició.
Inauguració de l'exposició. | Xavier Xerrano
El cantant manresà del grup Gossos, Natxo Tarrés, i el fotògraf berguedà Jordi Vidal han inaugurat aquesta setmana l'exposició col·lectiva de fotògrafs “Photo Pass”, una obra que vol ser un homenatge al fotoperiodisme musical, per demostrar que els fotògrafs i els músics són, en un espectacle, cares d'una mateixa moneda. 

Amb aquesta exposició, l'objectiu és donar més visibilitat als fotògrafs que, moltes vegades, són els grans oblidats. Aquesta mostra, una iniciativa del Grup de Cultura i Innovació del Col·legi de Periodistes de Catalunya, es podrà visitar a la sala d'actes de la Demarcació de la Catalunya Central fins el 31 de desembre, dilluns i dimecres de les 15.30 a les 19.30, i dimarts, dijous i divendres de les 9.30 a les 13.30 hores. 

En l'exposició, comissariada per Rosa Castells, s'han exposat 28 fotografies de 14 autors com Enric Altimiri, Hara Amorós, Desi Estévez, Cristina Gallego, Óscar García, Óscar Giralt, Luis Lecumberry, Pablo Leoni, Rosario López, Xavi Mercadé, Fernando Ramírez, Carles Rodríguez, Ferran Sendra i Jordi Vidal Sabata.