L'èxit de l'estrena de «Sister Act» a Berga porta a una segona representació

El musical es tornarà a fer aquest diumenge 2 d'octubre a les 17.00 hores

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:41h
Estrena del musical Sister Act a Berga
Estrena del musical Sister Act a Berga | Sister Act
L'èxit que va tenir l'estrena del musical "Sister Act" a Berga fa unes setmanes ha portat a que aquest diumenge 2 d'octubre s'hagi plantejat una segona actuació. D'aquesta manera, la companyia Munt d'Arts ofereix excepcionalment un altre tast d'aquest musical mític, conegut i divertit, en què han participat uns 18 berguedans, en assaigs durant tot l'any. 

L'escola interpretarà el musical el diumenge a les 17.00 hores al Teatre Municipal de Berga, com el resultat del treball portat a terme durant tot el curs, sota la direcció de Montse Tristany, coreografies de Laia Cortés i adaptació musical i direcció de cant de Montse Ventura. 

Segons ha explicat Tristany a NacióBerguedà, l'objectiu d'aquesta segona representació és donar l'oportunitat a tota la gent que no el va poder veure, i fer una crida a passar una tarda divertida de teatre en família, ja que l'obra és apta per a tots els públics.

La representació de "Sister Act" serà una adaptació a la berguedana de la comèdia protagonitzada per Whoopi Goldberg que es va estrenar el 1992, i que posteriorment va convertir-se en un musical d'èxit amb el mateix nom.