L'excap dels Mossos al Berguedà, Eduard Cuenca, s'acomiada de tots els alcaldes

Francesc Hernández es presenta públicament al Consell de batlles celebrat a Gironella

27 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:24h
El nou cap dels Mossos de Berga, Francesc Hernández, i el cap de Mossos sortint, Eduard Cuenca, al Consell d'Alcaldes
El nou cap dels Mossos de Berga, Francesc Hernández, i el cap de Mossos sortint, Eduard Cuenca, al Consell d'Alcaldes | Aida Morales.
El que ha estat fins ara inspector de l'Àrea Bàsica Policial del Berguedà, Eduard Cuenca, s'ha volgut acomiadar, aquest dimarts, de tots els alcaldes de la comarca, coincidint amb el Consell d'Alcaldes que s'ha realitzat a Gironella.

Ha estat en una breu intervenció, acompanyat del seu successor en el comandament, Francesc Hernández, que fins ara era inspector en cap de la comissaria de Vic. Els dos membres del cos policial han saludat tots els batlles de la comarca i, primer Cuenca i després Hernández, els han dirigit unes paraules. 

"Gràcies per les facilitats que heu donat als Mossos", ha declarat Cuenca, tot apuntant: "Ha estat un treball digne per gestionar els petits problemes". A partir d'ara, ha recordat, estarà al Bages, des d'on ha recordat: "Qualsevol cosa que tingueu, estaré allà, i teniu algú amb qui confiar". 

Per la seva part, Hernández ha explicat que, malgrat treballar a Vic, ell és de Manresa i, respecte del Berguedà, ha indicat que té bones referències: "M'han parlat molt bé de la comarca i de la relació amb els Mossos; l'esforç serà de mantenir-ho". 

El president del Consell Comarcal, David Font, ha acomiadat Cuenca i ha donat la benvinguda a Hernández, a qui ha agraït la "bona predisposició". Sobre el primer, ha reconegut, que va haver de gestionar "moments complexos" que, no obstant, va passar "amb nota". A partir d'ara, doncs, l'objectiu és continuar la "cordialitat", així com la "bona relació" amb el cos. 
Arxivat a