L'ADBerguedà exposa a Puig-reig les 10 coses que els autònoms han de saber i ningú els explica

S'organitzen diverses càpsules formatives per generar idees, fomentar activitats comercials i millorar el rendiment

Redacció
27 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:23h
Primera càpsula formativa a Puig-reig
Primera càpsula formativa a Puig-reig | ADBerguedà.
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha iniciat a Puig-reig, tot un cicle de xerrades i activitats formatives destinades als autònoms i emprenedors, per tal que es puguin reciclar i ampliar les seves possibilitats de creixement, tirar endavant projectes sense problemes i posar-se al dia de les noves tendències de mercat. 

Ho ha fet a través de la primera de les cinc càpsules formatives que impartirà. Una primera xerrada sobre les 10 coses que els autònoms han de saber, però que ningú els explica. Amb aquesta, realitzada a la biblioteca Guillem de Berguedà del poble, s'han desmuntat falsos mites i s'han aclarit, davant d'una vintena de persones, dubtes i preguntes. 

Les properes càpsules per a treballadors autònoms i emprenedors seran el 3 i 10 d'octubre a les 9.30 hores al Centre de Formació de Berga sobre “Com aprendre a generar idees de negoci”, el 7 d'octubre a la mateixa hora i lloc sobre “Com fomentar les habilitats comercials”, i el 14 de novembre de 10.00 a 11.30 a Berga, on hi haurà el Cafè de l'Autònom. 

Per altra banda, el 18 d'octubre a Puig-reig es farà, conjuntament amb l'Ajuntament del poble, la jornada “Col·laboració empresarial entre les empreses del Berguedà”, per tal de generar confiança i noves oportunitats de negoci, tot potenciant la col·laboració entre administracions públiques i privades. En paral·lel, l'ADBerguedà ha organitzat tot un seguit d'accions formatives en l'àmbit de la comunicació, màrqueting i nous formats dirigides a totes les persones que vulguin entrar en el món d'Internet o bé especialitzar-se en determinats aspectes de les telecomunicacions.
Arxivat a