serveis

La Llar de Gironella farà obres i acollirà l'Associació d'Atenció a les Demències d'Alzheimer

L'Ajuntament de Gironella farà obres a l'edifici per valor de 122.000 euros

per Redacció, 27 de setembre de 2016 a les 09:50 |
Casal de la Gent Gran de Gironella | AjGironella.
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal de Gent Gran de Gironella, conegut com la Llar, acollirà properament l'Associació Rural d'Atenció a les Demències d'Alzheimer. Això suposarà una reestructuració dels espais, amb obres d'adequació de l'edifici, que implicaran habilitar la primera planta amb més zones per a la gent gran. 

Per això, l'Ajuntament de Gironella ha iniciat la licitació de les obres que permetin adequar aquest primer pis, i que ajudin a que l'associació organitzi tallers amb el casal, i viceversa. "És un canvi substancial perquè permetrà fer un pas endavant en les activitats, tant de l'Associació com de la Llar", ha declarat la regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabres. 


Les obres consistiran en adequar els espais interiors, els aïllaments de la teulada i instal·lar un ascensor i un climatitzador per a la planta. El cost total puja a prop de 122.000 euros, que s'assumiran a través de fons municipals. 

L'edifici del Casal es va inaugurar l'octubre del 2010 i està dirigit a les més de 1.200 persones majors de 65 anys o jubilades del poble. En aquest s'hi organitzen més de 30 activitats permanents trimestrals, i l'equipament disposa d'una dinamitzadora i d'un conserge. A més, és la seu social de l'Associació de Gent Gran de Gironella.

 

Participació