L'IES Pere Fontdevila dedica amb «pena» un poema a la gironellenca morta

El centre educatiu manifesta el condol als pares, familiars i amics

Redacció
26 de setembre del 2016

Foto: Emergency-Report.de


La família de l'Institut Pere Fontdevila de Gironella està "especialment trista" per la mort de la seva exalumna i conciutadana, Sílvia Prat Bernades. Així ho han manifestat aquest dilluns a través d'un escrit, on van volgut canalitzar la "pena" i la "incredulitat" davant d'un succés que, a més, han remarcat, també és una "injustícia". 

Per això, li han dedicat unes paraules, així com un petit poema de Joan Margarit, tot recordant que Prat va compartir classes, patis, sortides i celebracions amb alguns mestres i personal del centre, així com relació amb bona part dels alumnes. "Era intel·ligent i estudiosa, alegre i entusiasta, bonica i afectuosa, enamorada de la seva terra... tenia amics a tot arreu", han declarat. I tot i que feia anys que va deixar l'institut, les notícies seves eren constants, han assegurat, i Patum rere Patum, membres de l'institut la retrobaven i saludaven: "Els que vam tenir la sort de conèixer-la, la tenim molt present". 

Davant de tot això, ara que ja no hi és, l'Institut Pere Fontdevila ha volgut acompanyar en el sentiment els pares, la família i els amics més propers: "Ho sentim molt. Sentim no poder fer res més". I en aquest punt, han afirmat, enguany que el centre fa 25 anys de la seva creació, és de justícia recordar els bons moments, però també lamentar la pèrdua de les persones que, com Prat, han format part d'aquesta gran família: "Valgui aquest petit escrit per recordar-los a tots; Pere, Lluís, M.Àngels, Ramon, Mireia, Carles, Marc, Josep, Neus, Eva, Sandra, Guillem, Elisa, David, Jairo i Sílvia".
 
“(…)
Murmuri de les fulles del dolor:
a la meva memòria
una platja petita amb el teu nom
que no figura als mapes dels vaixells.”


 
Arxivat a