La cerimònia de comiat de la jove gironellenca morta a Alemanya serà dissabte 1 d'octubre

L'acte es farà al Pavelló d'Esports de Gironella a les 17.00 hores

Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:14h
La cerimònia de la jove gironellenca de 27 anys Sílvia Prat Bernades serà el proper dissabte 1 d'octubre al Pavelló d'Esports de Gironella, a les 17.00 hores. Aquesta ha estat la voluntat de la família, que ho ha anunciat a través d'una carta pública, on també ha indicat que les portes del recinte estaran obertes a partir de les 15.30 hores per a tothom.

Prat va morir el passat dimecres a la tarda, després de tenir un accident amb un tramvia a Colònia (Alemanya), ciutat on temporalment vivia. Segons el mitjà de comunicació Rundschau, l'accident es va produir a la línia 16, a l'altura de Tacitusstraße, on la jove, intentant creuar les vies, va ser atrapada pel comboi. Tal com afirmen, Prat, que anava amb bicicleta, va morir al moment.

Des de dijous mateix, tant la família com la delegació del Govern de Catalunya a Alemanya han sumat esforços per realitzar els tràmits corresponents. 

Prat, periodista i publicista, feia uns anys que residia a Alemanya, tot i que tenia un fort vincle amb Gironella, i es considerava amant de la Patum i el Berguedà. De fet, en aquesta comarca és coneguda per molta gent, ja que també s'havia implicat en diverses activitats. Va estudiar a l'institut Pere Fontdevila del municipi, i més tard a la Universitat de Barcelona. 
 

Carta de la família

Arxivat a