Rosanna Camprubí i Joan Boixader, 3rs al Campionat de Catalunya de ball esportiu

Els berguedans pugen al podi en la modalitat standard i també en llatins

25 de setembre del 2016
Actualitzat a les 20:55h
Rosanna Camprubí i Joan Boixader, després de competir en la modalitat standard
Rosanna Camprubí i Joan Boixader, després de competir en la modalitat standard | Cedida
Nova demostració de talent. Els berguedans Rosanna Camprubí i Joan Boixader han tornat a pujar al podi, aquest cap de setmana, al Campionat de Catalunya de ball esportiu que s'ha celebrat a Llinars del Vallès, amb algunes de les millors parelles del país en aquest esport. 

En aquest cas, han finalitzat tercers en les dues categories en què competien, primer llatins dissabte, i finalment standard diumenge. En els dos, els berguedans han quadrat moviments i tècnica, tornant a mostrar una sintonia única, i el valor afegit de ballar amb el silenci, en el cas de Camprubí, que pateix mancances auditives que li impossibiliten sentir la música. 

Segons han explicat a NacióBerguedà, aquesta posició era el seu "objectiu", ja que ha estat la primera competició després de les vacances i, en aquesta, la sensació ha estat "molt bona". "Hem tingut una sensació molt bona i ens hem trobat molt forts físicament i mentalment", han declarat. Per tot això, i malgrat el cansament per l'esforç, han sentenciat: "Estem molt satisfets".

Camprubí i Boixader ja van quedar quarts en el darrer Campionat d'Espanya de Ball Esportiu de Saló, i també quarts en el Campionat d'Espanya de 10 balls. A banda, van quedar finalistes en la Nit de l'Esportista de Manresa.

Actualment, a més, Camprubí es postula per aconseguir una beca GAES que li permeti arribar a competir a nivell internacional, podent realitzar classes amb professionals d'arreu del món. Per això, però, necessiten el suport popular i econòmic ja que, segons afirmen, fins el moment tot l'esforç ha estat particular, havent de costejar totes les sortides d'un esport que, tal com van explicar en una entrevista a NacióBerguedà, és poc conegut i reconegut. 
 

Pots votar la candidatura de Rosanna Camprubí
 

Rosanna Camprubí i Joan Boixader amb els nous vestits de ball llatí Foto: Cedida.

Arxivat a