Els berguedans Judit Franch i Ivan Camps, entre els 10 millors de l'Ultra Pirineu

L'atleta de Gironella i el de Berga aconsegueixen deixar petjada a la prova del Cadí-Moixeró

Redacció
25 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:48h
Malgrat les faltes notables d'alguns corredors de casa, els atletes berguedans han tornat a demostrar que, al Cadí-Moixeró, ells se senten còmodes. Així, d'entre els 1.000 participants en l'Ultra Pirineu de 110 quilòmetres que s'ha disputat aquest dissabte, i que ha finalitzat entrada la matinada, la gironellenca Judit Franch i el berguedà Ivan Camps han aconseguit quedar entre els 10 millors. 

En aquesta prova de 6.800 metres de desnivell positiu han estat moltes, les dificultats. El gran nivell dels atletes i la pluja, que ha arrencat amb força a partir de la nit, podia deixar greus conseqüències morals durant els últims trams. No obstant això, tant Franch com Camps han continuat i, amb gran il·lusió, han creuat la meta de la plaça Catalunya de Bagà. 

Camps ho ha fet en 10a posició i amb un temps de 13 hores, 21 minuts i 40 segons, mentre que Franch ha quedat 8a, amb un temps de 17 hores, 44 minuts i 03 segons. 

Els guanyadors absoluts de la prova, però, han estat Miguel Heras i Cristina Arenas, amb uns temps de 12 hores, 5 minuts i 51 segosn, i 15 hores, 20 minuts i 34 segons.