Ismail Razga i Paloma Lobera guanyen la Marató de l'Ultra Pirineu

La prova tenia 45 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Bellver

Redacció
24 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:46h
El podi masculí de la Marató Pirineu 2016
El podi masculí de la Marató Pirineu 2016 | Ultra Pirineu
L'Ultra Pirineu va començar ahir amb la disputa de la cursa vertical nocturna Nit Pirineu, i s'ha resprès aquest matí amb la sortida de la prova reina, de 110 quiòmetres i última prova del circuit ultra de les Skyrunner World Series, i també la Marató Pirineu, que s'ha iniciat a Bellver de Cerdanya a les 8.00 del matí. En total, els participants d'aquesta última prova estan recorrent fins a 45 quilòmetres amb 2.400 metres de desnivell positiu. Minuts després de les 12.00 del migdia, n'arribaven els primers classificats a la meta.

El primer a creuar la línia d'arribada ha estat Ismail Razga, que superava per dos minuts les 4 hores de cursa. Pocs segons més tard i ben acompanyat pels petits de casa seva, creuava la meta Pablo Villalobos en la segona posició d'aquesta marató de muntanya. El podi masculí quedava completat amb l'arribada amb un temps de 4 hores i 7 minuts d'Abdelfatah Dala Jirari, el tercer classificat. Miguel Caballero, per la seva banda, ha fet la seva arribada en la quarta posició, a pocs minuts dels líders de la MP 2016.

Pel que fa a les fèmines, Paloma Lobera ha estat la guanyadora amb 5 hores, 9 minuts i 10 segons. Per sota seu ha arribat Ines Marques i Party Barreda, que finalment han invertit les posicions que portaven en l'últim control.