Importants alteracions del trànsit a Berga aquest cap de setmana

Diversos carrers estaran tallats o afectats per Santa Tecla i el campionat de patinatge

Redacció
24 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:51h

Zona dels ramaders de la Fira Foto: Aida Morales


Diversos carrers de Berga tornaran a patir restriccions del trànsit durant tot aquest cap de setmana, en motiu de la Fira de Santa Tecla i del Campionat Internacional de la Copa Pirineus de Patins en línia

De cara a dissabte, tot el passeig de la Indústria, que s'allargarà de la plaça Viladomat fins a la rotonda dels Bombers, així com el pàrquing superior de l'avinguda del Canal Industrial, estarà prohibit aparcar durant el cap de setmana. A més, a la plaça Cim d'Estela s'ubicaran les atraccions i, per tant, tampoc s'hi podrà estacionar. També estarà tallada la circulació del trànsit des de la plaça Viladomat fins l'avinguda del Canal Industrial en sentit descendent: Lluís Millet amb carrer Gran Via direcció passeig de la Indústria, i el carrer Mestre Pedret des del carrer Pere II fins al passeig de la Indústria.

Diumenge, de les 7.00 del matí a les 22.00 hores, estarà prohibit estacionar des de la plaça Viladomat fins a l'ambulatori, així com també al pàrquing superior de l'avinguda del Canal Industrial, i també estarà tallat al trànsit des de la plaça Viladomat fins a l'avinguda del Canal Industrial en sentit descendent. 

Campionat de patinatge

El Campionat Internacional de la Copa Pirineus de Patins en línia també provocarà diverses restriccions del trànsit, sobretot al passeig de la Pau, tant dissabte com diumenge. Dissabte hi haurà els entrenaments i, per tant, aquesta via estarà tallada de les 12.00 del migdia a les 19.00 hores en sentit ascendent, des de la rotonda Ballús fins a la plaça de la Creu. Així mateix, també estarà tallat i prohibit estacionar en el carrer Pere III des del carrer Barcelona fins al passeig de la Pau, i al carrer Barcelona des de Guillem de Berguedà fins al carrer Josep Badia Sobrevies. 

De cara a diumenge, estarà tallat el trànsit i prohibit estacionar en la mateixa zona del passeig de Pau en sentit ascendent i entorns des de les 7.00 del matí a les 16.00 hores