La Valldan es planteja tenir gegants propis

L'Associació de Veïns ja ha demanat una subvenció a la Diputació de Barcelona

25 de setembre del 2016

Passeig dels Abeuradors de Berga Foto: Aida Morales.


El districte de la Valldan es planteja tenir gegants propis, si més no, un. Així ho ha anunciat aquest divendres al vespre  la presidenta de l'Associació de Veïns, Maria Antònia Ortega, que ha explicat que aquesta és una voluntat que neix del jovent del barri.

"La idea va sorgir durant la festa major", ha relatat, quan els més joves van plantejar aquesta voluntat, i es van comprometre a que, si es portava a terme, ells mateixos es farien càrrec dels gegants i, si calia, crearien una colla gegantera. Per això, i veient les ganes i la implicació, es van començar a moure fils per aconseguir-ho. 

De moment, ha explicat Ortega, s'ha demanat una subvenció a la Diputació de Barcelona. Amb aquests diners, ha dit, es podria construir un gegant, i amb el temps, potser se'n podrien arribar a tenir dos. Si amb els diners no s'arriba, ha indicat, la Valldan es tornarà a implicar amb activitats que ajudin a aconseguir-ne i, entre tots, ha dit, segur que properament es poden adquirir: "Ho hem de provar".
Arxivat a