La gira d'homenatge a Sau arribarà a Berga el 15 d'octubre

El concert serà a La General

Redacció
22 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:49h
Grup que fa la gira d'homenatge a Sau
Grup que fa la gira d'homenatge a Sau | Mitic Records
L'emblemàtic grup de rock català “Sau” tornarà a estar present, en part i en essència, en la gira de sis concerts que s'han programat en homenatge a aquesta formació musical arreu de Catalunya. Aquesta, impulsada per un grup de músics i amb la col·laboració de Pep Sala en gairebé tots els concerts, passarà per la sala de festes La General de Berga el proper 15 d'octubre. 

El primer concert es va fer el passat 5 de febrer a la sala La Mirona de Salt. A partir de llavors, s'han programat actuacions a Barcelona, a Sant Cugat del Vallès, a Santa Susanna, a Berga, a Mataró i a Vilafranca del Penedès. Un projecte, han indicat, que va néixer de la necessitat de tornar a escoltar en directe les cançons de “Sau” i que, a poc a poc, ha anat agafant forma d'homenatge. 

Com a fet especial, en tots aquests concerts es tocarà la cançó “Instants”, composta entre Pep Sala i Joan Capdevila, que vol ser un particular agraïment pels bons moments musicals del grup. També es farà una reversió de la cançó “Sense estil”, que va ser el primer single de “Sau”. 

A Berga, el preu de l'entrada anticipada seran 12 euros, i 15 a taquilla.