Mor una jove gironellenca a Alemanya en un accident amb un tramvia

La jove de 27 anys vivia a la ciutat germànica de Colònia

Redacció
22 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:11h
Lloc de l'accident a Colònia
Lloc de l'accident a Colònia | Rundschau - Nabil Hanano
La jove gironellenca de 27 anys Sílvia Prat Bernades ha mort aquest aquest dimecres a la tarda, després de tenir un accident amb un tramvia a Colònia (Alemanya), ciutat on temporalment vivia. Segons Rundschau, l'accident es va produir a la línia 16, a l'altura de Tacitusstraße, on la jove, intentant creuar les vies, va ser atrapada pel comboi. 

Tal com afirmen, Prat, que anava amb bicicleta, va morir al moment, i actualment hi ha una investigació oberta per esclarir el cas. 

Pel que fa a la família, segons ha pogut confirmar NacióBerguedà a través de fonts oficials, s'ha desplaçat fins a Alemanya, mentre que el Govern català ha començat a realitzar els primers tràmits per donar suport i realitzar les gestions habituals. El dia i hora de l'enterrament encara està per conèixer. 

Prat, periodista i publicista, feia uns anys que residia a Alemanya, tot i que tenia un fort vincle amb Gironella, i es considerava amant de la Patum i el Berguedà. Va estudiar a l'institut Pere Fondevila de Gironella, i més tard a la Universitat de Barcelona. 
Arxivat a