Les fotografies guanyadores del Concurs del Parc Natural Cadí-Moixeró

Les millors fotografies del XXIV concurs, de les més de 50 presentades

Redacció
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:55h
Fotografia guanyadora del primer premi
Fotografia guanyadora del primer premi | Pere Pedrals Casas
El XXIV Concurs de Fotografia del Parc Natural Cadí-Moixeró ha deixat, enguany, fotografies de gran qualitat i valor paisatgístic. Aquest estiu, el jurat format pels fotògrafs Jordi Bas i Manel Escobet, i el director del Parc, Jordi Garcia, en van triar les millors. en total, es van presentar 55 obres de 20 participants diferents. 

El primer premi se'l va endur Pere Pedrals Casas, amb l'obra "Com abans".
 

Obra guanyadora del concurs Foto: Pere Pedrals Casas (Vidalba)


El segon premi i el tercer, per altra banda, van ser per a Maria José Gómez Fernández per "Petits i gegants" i Montserrat Dolz Lázaro amb l'obre "Catedral de la Cerdanya". 
 

Fotografia guanyadora del segon premi Foto: Maria José Gómez Fernández (Meri You)

 

Fotografia guanyadora del tercer premi Foto: Montserrat Dolz Lázaro (Maria)


Per altra banda, també es va premiar la millor col·lecció del fotògraf Xavier Vinyes i Martín, per a les obres "L'artista anònim", "Temps era temps" i "L'antic Gósol". 
 

Foto: Xavier Vinyes i Martín (Gerd)

 

Foto: Xavier Vinyes i Martín (Gerd)

 

Foto: Xavier Vinyes i Martín (Gerd)


Per acabar, el quart premi va ser per Eva Puigpelat Garcia amb l'obra "Vestigi de fe", el cinquè per a Albert de Gràcia Lago amb "El gall del penell al capvespre" i el sisè per a Xavier Sánchez Comas per a "Fia-faia I". També van quedar finalistes les obres "Amunt" de Domènec López Alió; "Otoño" de Montserrat Dolz Lázaro; "Silenci" d'Esteve Vivó boixader; "Desperta la primavera" d'Esteve Vivó Boixader; "Forjar" de Pere Pedrals Casas i "ICU 3" d'Stéphane Gambetta.