Unió de Pagesos convoca una mobilització de tractors a Berga contra la reducció d'ajudes

El sindicat entregarà un document al responsable de l'oficina comarcal del Berguedà del Departament d'Agricultura

Redacció
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:29h

Tractors d'Unió de Pagesos manifestant-se. Foto: Adrià Costa


El sindicat Unió de Pagesos organitzarà, aquest proper divendres 23 de setembre, una mobilització amb tractors a Berga, en protesta per la reducció d'ajuts en les zones de muntanya. A més, segons han informat, també es criticaran les retallades de més del 50% dels ajuts agroambientals a la ramaderia ecològica. 

La protesta serà a les 11.30 hores al Polígon de la Valldan de Berga, amb un recorregut que anirà fins a l'oficina comarcal del Berguedà del Departament d'Agricultura, on es farà una concentració, parlaments i entrega d'un document als responsables. 

Durant les últimes setmanes, el sindicat també ha convocat mobilitzacions amb tractors a Ripoll (el Ripollès), a Tremp (Pallars Jussà), a Amposta (Montsià) i a Pont de Suert (Alta Ribagorça”. En la concentració de divendres hi assistirà el responsable d'Organització d'Unió de Pagesos, Josep Carles Vicente; el responsable nacional d'Agricultura i Ramaderia Ecològiques del sindicat, Carles Mencos; el coordinador comarcal del Solsonès i responsable d'Agricultura i Ramaderia d'Unió de Pagesos, Ramon Sala, i el coordinador comarcal del Berguedà del sindicat, Toni Bascompte.