trànsit

Alteracions del trànsit a Berga aquest cap de setmana per Santa Tecla i el campionat de patinatge

Diversos carrers estaran tallats o afectats des d'aquest divendres 23 fins diumenge 25 de setembre

per Redacció , 21 de setembre de 2016 a les 12:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Vall de Berga ple de cotxes Foto: Aida Morales


Diversos carrers de Berga tornaran a patir restriccions del trànsit durant tot aquest cap de setmana, en motiu de la Fira de Santa Tecla i del Campionat Internacional de la Copa Pirineus de Patins en línia. Segons ha informat l'Ajuntament de Berga, les alteracions començaran divendres i s'allargaran fins diumenge. 


Divendres 23 de setembre de les 11.30 a les 13.30 hores estaran afectades, tot i que no tallades, algunes vies de la ciutat. Aquestes seran la carretera de Sant Fruitós, des de la rotonda Berga Sud fins a la carretera de Solsona, passant per la carretera Sant Fruitós fins a la cruïlla del carrer del Roser amb carretera Sant Fruitós, i carrer del Roser fins a carretera de Solsona a l’alçada del carrer del Bruc. Per això, el consistori recomana evitar circular-hi amb vehicle. 

El mateix divendres, a més, de les 16.00 a les 22.00 hores, l'accés al trànsit rodat estarà tallat des de la plaça Viladomat fins al carrer Lluís Millet, i també hi haurà restriccions d'estacionament en la mateixa zona per muntatge i desmuntatge d'estands i descàrrega de bestiar. 


En tota aquesta zona, que s'allargarà fins a la rotonda dels Bombers, així com el pàrquing superior de l'avinguda del Canal Industrial, estarà prohibit aparcar durant el cap de setmana. A més, a la plaça Cim d'Estela s'ubicaran les atraccions i, per tant, tampoc s'hi podrà estacionar. També estarà tallada la circulació del trànsit des de la plaça Viladomat fins l'avinguda del Canal Industrial en sentit descendent: Lluís Millet amb carrer Gran Via direcció passeig de la Indústria, i el carrer Mestre Pedret des del carrer Pere II fins al passeig de la Indústria.

Diumenge, de les 7.00 del matí a les 22.00 hores, estarà prohibit estacionar des de la plaça Viladomat fins a l'ambulatori, així com també al pàrquing superior de l'avinguda del Canal Industrial, i també estarà tallat al trànsit des de la plaça Viladomat fins a l'avinguda del Canal Industrial en sentit descendent. 

Campionat de patinatge

El Campionat Internacional de la Copa Pirineus de Patins en línia també provocarà diverses restriccions del trànsit, sobretot al passeig de la Pau, tant dissabte com diumenge. Dissabte hi haurà els entrenaments i, per tant, aquesta via estarà tallada de les 12.00 del migdia a les 19.00 hores en sentit ascendent, des de la rotonda Ballús fins a la plaça de la Creu. Així mateix, també estarà tallat i prohibit estacionar en el carrer Pere III des del carrer Barcelona fins al passeig de la Pau, i al carrer Barcelona des de Guillem de Berguedà fins al carrer Josep Badia Sobrevies. 

De cara a diumenge, estarà tallat el trànsit i prohibit estacionar en la mateixa zona del passeig de Pau en sentit ascendent i entorns des de les 7.00 del matí a les 16.00 hores

 

Participació