Vilada es connecta amb el Teatre Reial de Madrid per oferir l'òpera «Otello»

La retransmissió es farà dissabte 24 de setembre a les 20.00 hores al Parc dels Gronxadors

Redacció
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:09h
L'òpera «Otello» en la seva representació al Liceu
L'òpera «Otello» en la seva representació al Liceu | Antoni Bofill
El municipi de Vilada oferirà, aquest dissabte 24 de setembre i en directe des del Teatre Reial de Madrid, l'òpera Otello. Això serà a les 20.00 hores al Parc dels Gronxadors, a través de la pantalla del cinema a la fresca i via satèl·lit, amb l'objectiu que l'òpera s'acosti a la ciutadania i es converteixi en part de la seva vida diària. 

D'aquesta manera, Otello es podrà veure conjuntament en més de 50 punts de tot l'estat espanyol i en zones de Llatinoamèrica de manera gratuïta, a través de la plataforma digital del Teatre Reial, Llotja Digital; el canal europeu d'òpera The Opera Platform i Shakespeare Lives, el programa cultural que el British Council emet en més de 140 països per commemorar el IV centenari de la mort de Willian Shakespeare. 

Otello, de Giuseppe Verdi, és una de les obres mestres de la història de l'òpera. A més, compta amb un repartiment de luxe, encapçalat per Gregory Kunde, George Petean i Ermonela Jaho que, dirigits pel mestre Renato Palumbo, donen vida a l'obra i als seus personatges. 
Arxivat a