El puig-regenc Abel Trulls és ordenat prevere a la diòcesi de Solsona

Trulls va decidir entrar al seminari després de cursar dos anys d'arquitectura

Redacció
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:51h
Nomenament d'Abel Trulls com a prevere de la diòcesi de Solsona
Nomenament d'Abel Trulls com a prevere de la diòcesi de Solsona | Bisbat de Solsona
El puig-regenc Abel Trulls i Noguera ha estat ordenat, aquest darrer diumenge 18 de setembre, nou prevere de la diòcesi de Solsona. Va ser en un acte a la catedral, entre amics, familiars, companys, seminaristes, preveres i diaques, que va estar oficiat i dirigit pel bisbe de Solsona, Xavier Novell. 

Trulls és el quart de sis germans i va néixer a Puig-reig. Després d'estudiar dos anys arquitectura, va decidir entrar al seminari de Solsona, on s'ha anat formant durant els darrers anys. El desembre passat, una cerimònia molt similar el va ordenar diaca. 
 
La celebració va començar amb una solemne processó presidida per Novell, mons. Jaume Traserra, i un setantena de religiosos més. Després de les lectures, va realitzar-se el ritus d'ordenació, que va consistir en l'elecció del candidat, la promesa de l'escollit, el cant de les lletanies, la imposició de mans en què van passar tots els preveres, la imposició de l'estola i el revestiment de la casulla. 

També es va fer la unció de les mans, el lliurament del calze i la patena, que van ser portats pels pares de Trulls, i el bes de la pau. Acte seguit, el nou capellà va celebrar l'eucaristia amb el bisbe i, finalment, Trulls va dirigir als presents unes paraules d'agraïment.
 

Nomenament d'Abel Trulls com a prevere de la diòcesi de Solsona Foto: Bisbat de Solsona

 

Nomenament d'Abel Trulls com a prevere de la diòcesi de Solsona Foto: Bisbat de Solsona