Més d'un centenar de joves pilots disputen el Campionat de Catalunya al Motocròs d'Olvan

El Campionat de Motocròs de Nens ha estat marcat pel bon temps

Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:49h
Campionat de Catalunya al Motocròs d'Olvan
Campionat de Catalunya al Motocròs d'Olvan | Motoclub Baix Berguedà
Més d'un centenar de nens i nenes han participat, aquest diumenge, en la penúltima prova del Campionat de Motocròs de Nens, al circuit que hi ha a Olvan. Una cita marcada pel bon temps, on s'ha pogut veure el talent de les joves promeses d'aquest esport, que han competit en les categories MX50, MX65, MX125, 2T, Sots18 4T i Fèmines.

Les proves han començat amb els entrenaments a les 9.00 del matí i, cap a les 11.00, ha començat la primera màniga de la cursa organitzada pel Motoclub Baix Berguedà. Pel que fa als joves participants, Gervasio Cañas ha estat el guanyador de les categories MX 125 i 2T, mentre que Roberto Otero i Marc Fontanals ha estat segon i tercer, respectivament.

En noies, la victòria ha estat per la campiona de Catalunya Adelina Ramírez, seguida per Mariona Valero i Aida Calero, que no ha pogut realitzar la primera màniga per un problema mecànic.

Àngel Perales s'ha endut la victòria en la categoria MX Sots 18 4T, mentre que Oriol Oliver ha estat el guanyador de MX 85 i Gerard Congost en MX 85 Juvenil. Finalment, en la categoria de MX 65, el més ràpid ha estat Víctor Puig, que ha guanyat amb solvència per davant de Pau Magria i Arnau Garcia, i pel que fa als més petits, de MX 50, el líder ha estat Bruno Miró, seguit per Pau Alsina i Iker Díez. 
 

Participants al Motocròs d'Olvan Foto: Motoclub Baix Berguedà