Tres empreses berguedanes, seleccionades pel programa «Accelera el creixement»

JPM Muntatges Industrials, Tesi Industrial Europe (Veserkal) i GUIPU S.A. participaran al programa de la Diputació i PIMEC

Redacció
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:27h

Presentació del programa Accelera el Creixement Foto: ADBerguedà.


Les empreses JPM Muntatges Industrials, Tesi Industrial Europe (Veserkal) i GUIPU S.A., de Puig-reig les dues primeres i de Berga la tercera, han estat les societats berguedanes seleccionades per participar en la cinquena edició del programa “Accelera el Creixement” que impulsa la Diputació de Barcelona i PIMEC, amb el suport de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. 

L'objectiu d'aquest és que les pimes puguin realitzar un pla de creixement i portar-lo a terme amb totes les eines de suport necessàries. Les tres empreses seleccionades tenen vocació internacional, cinc anys de vida i com a mínim tres treballadors.

El tret de sortida del nou programa pel 2016 es va presentar aquest dijous amb la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete. Durant l'acte inaugural, Recasens va recordar que les pimes representen el 99,5% del teixit empresarial i el 70% d'ocupació, i va recordar que la recuperació econòmica “depèn també fonamentalment” d'aquestes. Per això, va remarcar, és important invertir en el seu creixement i reforçar la seva competitivitat. 

Per la seva banda, Cañete va compartir aquestes afirmacions, i va posar l'accent en la creació de llocs de treball. “La importància de la col·laboració publicoprivada, que permet arribar d'una manera òptima a les necessitats del teixit productiu en aquest cas, però també del conjunt de la societat”, va recordar. 

Al llarg de les quatre edicions del projecte, hi han participat 185 empreses de la demarcació de Barcelona i 10 del Berguedà. 
Arxivat a