El tomb encantat de la Bauma farà 24 parades i passarà per 18 bars de Berga

El recorregut durarà cinc hores i està previst que finalitzi a les 3.00 de la matinada

Redacció
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:59h
Recorregut del tomb encantat per Berga de la Bauma
Recorregut del tomb encantat per Berga de la Bauma
La Bauma dels Encantats no s'hi posa per poc aquest cap de setmana. Amb el tradicional tomb encantat per Berga, té previst recórrer 19 bars, i fer parada, comptant el sopar, en 24 punts, alguns dels quals habilitats per la mateixa entitat. 

En cada lloc s'oferirà un refrigeri per commemorar els 175 anys de l'entitat, que recorrerà els carrers de Berga a partir de les 20.00 hores acompanyada pels seus gegants, Penina i Gosolana, així com per  la colla gegantera i grallera d'Ullastrell, la de Lloret de Mar i la de Santa Coloma de Cervelló. Una nit de festa, bogeria i disbauxa, que vol aplegar el màxim nombre de gent possible, convidant antics membres de l'associació, i també intentant atraure'n de nous. 

La cercavila durarà cinc hores, segons han informat, i començarà a la plaça Viladomat. El recorregut de bars i tasques que es realitzarà serà Cal Blasi, la Gretta, la Lluna, el Frankfurt Berga, La Llosa, la Pizzeria Nyam, l'Hotel Ciutat de Berga, una parada a la plaça de Sant Pere per sopar un entrepà, el bar Patum, la Barana, l'Uummm...!, el Celler, el Cóm, la Plaça, els Castellers de Berga, el Munich, el Casal Panxo, Cal Negre, el Sant Guim, un refrigeri de la mateixa Bauma, Ca la Nuri, la parada de la regidora, un altre refrigeri de la Bauma i finalment, un últim got al local de l'entitat. 

Es té previst que el tomb finalitzi a les 3.00 de la matinada

 
Arxivat a