El Berguedà i la Cerdanya s'acosten al Capcir per teixir vincles empresarials

La reunió programada per Pirineu Global serà el proper 28 de setembre

Redacció
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:54h
1200_1474015710mapa
1200_1474015710mapa
Empreses de les comarques del Berguedà i la Cerdanya realitzaran aquest proper dimecres 28 de setembre una trobada al Capcir (Catalunya Nord), per teixir relacions empresarials i comercials, així com ja es va començar a fer el passat mes de novembre a l'ACEB. En aquesta reunió es va intentar posar la primera pedra de cara a la interacció entre les empreses berguedanes, cerdanes, ripolleses i franceses, que ressegueixen l'eix de l'E-9 Barcelona-Tolouse. 

A la propera reunió, que començarà a les 17.00 hores al Capcir, es busca la implicació d'empreses de turisme, hostaleria, alimentació, agricultura, sanitat i activitats esportives. A banda, han indicat, també hi haurà representants d'entitats empresarials i del món polític local. Després de donar la benvinguda als participants hi haurà ponències sobre l'economia a la Cerdanya i el Capcir amb casos d'èxits empresarials, i a continuació, el conegut speed meeting, per conèixer d'una manera ràpida un gran nombre de persones i societats.

Aquestes trobades estan convocades per Pirineu Global, que busca millorar el dinamisme i la connexió empresarial entre els dos Pirineus, i d'aquesta manera aprofitar sinergies.
Arxivat a