L'Escola d'Adults de Berga té places vacants a menys d'una setmana de començar les classes

Les classes començaran el proper dilluns 19 de setembre en horari de tarda i vespre

Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:38h
L'Escola d'Adults de Berga encara té places vacants per als cursos que realitza, a menys d'una setmana d'iniciar les classes. Així ho han informat els seus responsables a través d'un comunicat, tot indicant que resten places disponibles per a cursos d'anglès, preparació per a proves d'accés a grau mitjà i superior, i GESO. 

Les classes, han precisat, començaran el proper dilluns 19 de setembre en horari de tarda i vespre a les dependències de l'Institut Guillem de Berguedà. Els ensenyaments que s'imparteixen són Formació Instrumental (lectura, escriptura i nocions de càlcul), Informàtica, anglès, preparació per a les proves d'accés a cicles formatius, i educació secundària per a persones adultes.

Les Escoles d'Adults (Centres de Formació d'Adults) a Catalunya depenen del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i ofereixen amb caràcter gratuït (només es paguen els materials) formació als ciutadans adults  en uns nivells que, amb caràcter general, van des de l'alfabetització fins a l'accés a la universitat per a majors de 25  anys.
Arxivat a