Comencen les obres de l'skatepark al Lledó

El projecte té un cost de 46.550 euros, que pagarà la Xarxa de Governs Locals

per Redacció, 22 de setembre de 2014 a les 13:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Inici de les obres de l'skatepark al Parc del Lledó Foto: Ajuntament de Berga

L' skatepark ja és una realitat. Si més no, pels treballadors que des de fa uns dies l'estan construint al parc del Lledó de Berga, tal i com es va acordar a la darrera jornada del Consell d'Infants, format per nens i nenes de 5è i 6è de primària. 
 
El seu pressupost és de 46.550 euros, que provenen d'una subvenció de la Xarxa de Governs Locals, ha precisat l'Ajuntament de Berga. La intenció és que l' skatepark es converteixi en un espai polivalent apte i respectat per tothom. Per això, els consellers -assessorats per experts- van redactar una normativa de seguretat i manteniment per a aquest espai.
 
Segons ha explicat el consistori, l' skatepark serà de formigó i tindrà una forma similar a la de l'estany artifical existent. La seva profunditat pujarà i baixarà segons el disseny del bowl , tots els paviments horitzontals es formigonaran amb fressat mecànic i els no horitzontals -les parets- amb formigó projectat lliscat manualment. Entre les arestes d'intersecció es col·locarà un tub metàl·lic, i també hi haurà tres mòduls per practicar la modalitat street .

 

Participació