La berguedana Sara Pujals, cridada a la Selecció Catalana de Pàdel

L'atleta de Berga competirà en el Campionat d'Espanya Absolut per autonomies

Redacció
14 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:30h
La berguedana Sara Pujals
La berguedana Sara Pujals | Cedida
La berguedana Sara Pujals competirà, enguany, dins la Selecció Catalana de Pàdel, representant Catalunya en el Campionat d'Espanya Absolut per autonomies. Segons han informat, la jove ha estat una de les seleccionades per disputar el guardó que se celebrarà els propers 7, 8 i 9 d'octubre a Màlaga, després de competir, també, al torneig professional World Padel Tour de Montecarlo. 

"És un premi i un orgull poder representar el meu país", ha declarat. De fet, ha dit, quan va rebre la trucada de la seleccionadora va omplir-se d'il·lusió, ja que, segons ha afirmat, té moltes ganes de formar part de l'equip i lluitar per aconseguir títols: "A veure si aconseguim revalidar el títol aconseguit l'any passat per les meves companyes".

Pujals ja va iniciar els entrenaments amb l'equip aquest dilluns, de la mà de la seleccionadora i capitana, Marta Cano. Durant aquest, van rebre la visita especial dels jugadors de futbol Carles Puyol i Iván de la Peña, que van mostrar-los el seu suport i recolzament.

Actualment, la berguedana es troba en un excel·lent estat de forma. El passat diumenge 11 de setembre, conjuntament amb Paula Eyeraguibel, va guanyar el Gran Slam a Tortosa del Circuit Català, contra Eva Gayoso i Anna Cortiles.
 

Equip de la selecció catalana de pàdel, amb Carles Puyol i Iván de la Peña Foto: Cedida.