El tradicional tomb encantat de la Bauma pretén voltar per una vintena de bars

La colla gegantera i grallera d'Ullastrell, la de Lloret de Mar i la de Santa Coloma de Cervelló acompanyaran en Penina i la Gosolana

Redacció
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:36h
Cercavila de la Bauma dels Encantats amb pijama
Cercavila de la Bauma dels Encantats amb pijama | Aida Morales
La Bauma dels Encantats torna a recordar la seva llarga i històrica trajectòria aquest cap de setmana, amb el tradicional "tomb encantat" per Berga. Aquest es farà dissabte, i consistirà en una cercavila de més de cinc hores que farà parada en més d'una vintena de bars de la ciutat, els quals oferiran una sèrie de refrigeris. 

Com a novetat, i per commemorar els 175 anys de l'entitat, tres colles geganteres de Catalunya s'aproparan fins a Berga. Es tracta de la colla gegantera i grallera d'Ullastrell, la de Lloret de Mar i la de Santa Coloma de Cervelló, que acompanyaran els gegants de la Bauma, Penina i Gosolana, així com tots els membres de l'entitat i ciutadans que s'hi vulguin sumar. 

La cercavila, han indicat, començarà a les 20.00 hores a la plaça Viladomat, i a partir de les 21.00 hores es farà un sopar popular a la plaça de Sant Pere amb entrepans de tastet o formatge i beguda. Els tiquets es podran comprar el mateix dia al preu de 3,5 euros. Després del sopar, el tomb continuarà fins al carrer del Roser, i acabarà davant del local de la Bauma a les 3.00 de la matinada.