Marc Coma prepara la IV Rostollada Motorshow d'Avià en benefici del Taller Coloma

A part de Coma, s'hi podran trobar pilots com Fernando de Portugal, Toni Elías, Domingo Gris i Agustí Vall

Redacció
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:02h
El cinc vegades guanyador del Dakar i sis Campionats del Món de Ralli Raid, Marc Coma, tornarà a convertir aquest cap de setmana el poble d'Avià en un nucli solidari que destacarà per la seva vinculació amb el motor. Serà en el marc de la IV edició de la Rostollada Motorshow Avià, una festa amb finalitat benèfica que està organitzada conjuntament amb l'Ajuntament d'Avià, i el Motoclub Foc i Fuegu. 

La Rostollada es realitzarà aquest proper 17 de setembre al Pla de la Parera, al costat del nucli urbà d'Avià. En aquesta hi participaran un centenar de pilots, i tota la recaptació anirà en benefici del Taller Coloma. Els entrenaments classificatoris es faran a partir de les 11.30 hores del matí, mentre que la caursa es farà el mateix dia a partir de les 15.00 hores, amb categories Open i Clàssiques. 

Entre els pilots confirmats, a part de Coma, també hi haurà Fernando de Portugal, Toni Elías, Domingo Gris i Agustí Vall. Segons el d'Avià, la Rostollada és un acte que l'omple "d'orgull", ja que cada any hi ha més participants i aficionats al món del motor, i el dia es converteix en una "festa de la moto". A més, ha remarcat, aquesta edició inclourà una prova del Campionat d'Espanya de Clàssiques, que serà un motiu més per acostar-se a la Rostollada i ajudar econòmicament al Taller Coloma.