El pilot gironellenc Franc Serra, primer a la Copa d'Espanya Flat Track de Casserres

El circuït del Ranxo Canudas va acollir una prova doble aquest dissabte i diumenge

Redacció
12 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:16h
Copa d'Espanya de Flat Track a Casserres
Copa d'Espanya de Flat Track a Casserres | Alonso Racing Team
El pilot gironellenc Franc Serra ha jugat a casa, aquest cap de setmana i, en el marc de la Copa d'Espanya de Flat Track realitzada a Casserres, ha aconseguit quedar en algunes de les millors posicions en la seva categoria. En les dues proves, tant la de dissabte com la de diumenge, el pilot berguedà ha demostrat el bon estat de forma. Uns resultats que el reconforten i motiven per continuar. 

La cursa de dissabte era una oval replicada de Daytona, un dels més importants ovals en l'AMA Pro Flat Track. Un traçat americà, en què Serra va aconseguir quedar segon, després de lluitar per un temps ajustat durant 16 voltes de gran competitivitat amb alguns dels millors pilots de l'estat espanyol. 

I en la cursa de diumenge, el gironellenc va decidir que no podia ser menys i, malgrat algun imprevist, va poder tornar adjudicar-se alguns dels millors temps, passant directament a la final. Serra va realitzar una molt bona sortida des de la tercera posició, un fet que li va permetre guanyar avantatge respecte de la resta i, ràpidament, proclamar-se campió del dia per davant d'Adrián Garín. 

Un cap de setmana ple d'emocions i competitivitat. Segons Serra, la tònica és positiva i, malgrat que la primera prova encara li costa, en la segona se sent còmode, com es va poder constatar: "El TT l'he de practicar una mica més perquè em segueix costant, però ho hem aconseguit, i ho hem demostrat amb la primera posició a la final, així que estic molt content".