Bicicletes, scooters, motocicletes i parapents faran marxa fins a Berga per la Diada

Quatre marxes confluiran a la capital del Berguedà

Redacció
10 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:10h
Motoristes per la independència
Motoristes per la independència | Pius Cisa /NacióManresa
Berga serà l'epicentre, aquest diumenge, de tot un seguit de marxes que confluiran en un mateix punt per mostrar, segons l'ANC, que Catalunya és un país "en moviment". Algunes d'aquestes s'han organitzat a peu, com ara la que arribarà de Queralt, de la casa de Sant Elies o d'Avià, tot i que també hi haurà diversos grups i associacions que han organitzat marxes en bicicleta, scooter i lambreta, motocicleta i parapent. 

La marxa en bicicleta començarà al parc de l'Agulla de Manresa a les 8.30 hores, amb previsió d'arribar a Berga a les 12.00. Aquesta passarà per Sallent, Balsareny, Navàs, Puig-reig, Gironella i Cal Rosal, i anirà incorporant amants de la bicicleta i el ciclisme. Una mica abans, a les 10.00 del matí, Cal Rosal també haurà acollit una altra concentració, la de motocicletes, en què es preveu que desenes d'aquestes es dirigeixin conjuntament cap a Berga, fins al camp de futbol del polígon. 

La marxa d'scooters i lambretes sortirà de Berga a les 8.45 hores, concretament al capdavall del passeig de la Pau, per tal de realitzar una ruta per Berga, Avià, Graugés, Casserres i Montclar. Segons han indicat, la tornada serà per l'Espunyola, Avià i Berga, i es preveu que arribin a la capital cap a quarts d'una del migdia. 

I finalment la marxa de parapents, potser una de les més espectaculars, tindrà l'objectiu d'omplir el cel d'una pluja d'estelades. Hi haurà un servei de transport a la Figuerassa i, més tard al santuari de Queralt, on es realitzaran salts en parapent. 
 

Més informació sobre la Diada i les marxes

Arxivat a