Sant Julià de Cerdanyola comença tres dies de Festa Major

La festa del poble s'allargarà fins el dia 11 de setembre

Redacció
09 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:47h
Sant Julià de Cerdanyola
Sant Julià de Cerdanyola | Wikicommons / Jpu320
Des d'aquest divendres, Sant Julià de Cerdanyola està de Festa Major. Això vol dir un cap de setmana intens, ple d'activitats, coincidint amb la Diada de l'11 de setembre. Aquestes ja comencen al vespre, amb un ball folk amb l'Orquestra Trama al Local Social. De cara a dissabte a partir de les 11.00 del matí hi ha una Fira d'Artesania, seguit de sardanes i, a la tarda, un Concurs de Botifarra. 

L'espai pels més petits també és important en aquest poble de l'Alt Berguedà. Per això, a les 16.30 hores s'ha organitzat una Festa de l'Escuma a la plaça del Centre Cívic, amb una cursa popular a continuació i, a les 21.00 hores, l'obra teatre "El fanàtic del Barça" de Munt d'Arts. La nit tancarà amb la sessió de discoteca Uri Dj. 

Ja de cara a diumenge, els més matiners podran imposar la senyera al Forcat a les 9.00 del matí i, baixant, hi haurà coca i xocolata per a tothom, que enllaçarà amb una cercavila amb els gegants del poble al migdia. A la tarda, inflables infantils i jocs de cucanya ompliran el poble, mentre que a les 17.30 hores, pels més grans, es farà el VI Concert de música clàssica "Memorial Pere Claverol" amb l'Orquestra Berguedà. La festa finalitzarà a continuació, amb el ball llarg a càrrec del duet Dia i Nit.
 

Consulta els actes de la Festa Major

Arxivat a