El santuari de Queralt tindrà un desfibril·lador a partir d'aquest dijous

L'aparell és un donatiu de Montepio de Conductors a la comissió de Queralt 2016

Redacció
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:46h
El santuari de Queralt comptarà amb un desfibril·lador DEA a partir d'aquest dijous, dia de la Gala de Queralt. Així ho ha informat la comissió del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, que ha indicat que es tracta d'una donació de Montepio de Conductors per tal que aquest indret, visitat per desenes de persones, molts dels quals esportistes, pugui estar una mica més protegit. 

D'aquesta manera, han indicat, l'empresa d'assegurances contribueix als actes del Centenari d'una manera saludable i preventiva, sobretot en cas que algú patís una aturada cariorespiratòria. L'aparell estarà situat en un armari preparat per a la seva conservació, que va a càrrec de la comissió del Centenari.

L'acte d'entrega de l'aparell serà a les 11.15 hores aproximadament, quan els responsables de Montepio de Conductors lliuraran el desfibril·lador als membres de Queralt 2016, en presència del bisbe de Solsona, Xavier Novell; del capellà custodi de Queralt, mossèn Ramon Barniol, i de membres de l'entitat De tot Cor, que han assessorat la iniciativa i que volen portar a terme un extens pla de seguretat que integri la instal·lació de desfibril·ladors en diferents punts de la ciutat. 
Arxivat a