L'Ajuntament de Borredà cedeix l'aigua de la piscina a usos agrícoles i ramaders

El consistori afirma ser molt conscient dels efectes de la sequera

Redacció
05 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:57h

Municipi de Borredà. Foto: AjBorredà.


L'Ajuntament de Borredà no buidarà, enguany, la piscina municipal, i destinarà els 300.000 litres que hi caben a usos agrícoles i ramaders. Aquesta és la decisió que ha près aquest dilluns el consistori en Junta de Govern Local, arran de la sequera que està patint Catalunya aquest estiu, i que ha provocat un important descens de l'aigua de la riera de Margansol i de les fonts del poble. 

Segons l'alcalde, Joan Roma, aquesta situació fa “aconsellable” incrementar l'estalvi d'aigua i aprofitar la que hi ha. En aquest punt, els pagesos o ramaders interessats en la donació d'aigua s'han de dirigir a l'Ajuntament a través del telefon 93 823 91 51 o a través del correu electrònic [email protected], on poden exposar el volum d'aigua que voldrien i el destí que l'hi donaran. El termini per a les sol·licituds quedarà tancar el proper dijous 8 de setembre a les 12.00 del migdia.

En tots els casos, l'aigua es traspassarà des de la piscina a la cuba o dipòsit que cada peticionari porti amb un sistema de bombeig entre dijous a la tarda i divendres al matí, fins a esgotar les existències.