Carles Puigdemont signa el llibre d'honor de l'Ajuntament de Berga

La comissió del Centenari fa entrega del CD de sardanes queraltines i del programa i il·lustració de Queralt 2016

03 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:45h

Fotografia del president Carles Puigdemont amb tots els regidors de l'Ajuntament de Berga Foto: NacióBerguedà


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha signat aquest dissabte al matí el llibre d'honor de l'Ajuntament de Berga, just després de presenciar la Patum de Lluïment extraordinària pel Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. El president, que ha entrat al consistori acompanyat per crits d'independència, ha afirmat haver-se sentit "immensament honorat" per haver pogut presenciar aquesta Patum tan especial. 

"Us agraeixo que m'hi hagueu convidat i us encoratjo a preservar aquesta lluita i defensa de la identitat, la tradició i la cultura que tant necessitem per construir el nou país", ha escrit al llibre d'honor de la ciutat. 

Acte seguit, Puigdemont s'ha fet una fotografia amb tots els regidors de l'Ajuntament, una altra amb els membres del seu partit i, finalment, ha rebut un obsequi de la Patum i del Centenari de la mà de la comissió organitzadora. Diversos membres li han fet entrega d'un dels cartells i d'un programa, així com del CD de sardanes queraltines que es presenta aquest mateix dissabte.
 

Signatura del llibre d'honor de l'Ajuntament de Berga. Foto: NacióBerguedà

Arxivat a