La comissió del Centenari ven 3.000 entrepans durant el sopar popular del Passacarrers

L'organització exhaureix existències, superant les previsions

02 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:44h
Sopar popular organitzat per la comissió de Queralt 2016
Sopar popular organitzat per la comissió de Queralt 2016 | Aida Morales
La comissió organitzadora del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt ha superat la previsió de venda de sopars que tenia, durant el Passacarrers extraordinari d'aquest divendres. En total, segons han explicat, s'han venut uns 3.000 tiquets d'entrepà i beguda, 500 més dels esperats. 

Tal com han precisat, l'èxit del sopar ha estat rotund, sobretot, pel fet que no hi havia les habituals parades que omplen el passeig de la Indústria durant la festa berguedana. En aquest cas, doncs, la demanda de sopar s'havia de cobrir, i una bona manera va ser organitzar aquesta menjada que, no obstant, ha quedat petita. I és que, segons han dit, es van calcular uns 2.500 tiquets d'entrepà i beguda, que finalment s'han sobrepassat de llarg, havent d'utilitzar també les reserves. 
 

Sopar popular organitzat per la comissió de Queralt 2016 Foto: Aida Morales.


Des de fa setmanes, els berguedans han pogut comprar el tiquet pel sopar i, d'aquesta manera, ajudar a la previsió de la comissió. La resposta, però, ha estat superior, i durant diverses hores els voluntaris que estaven darrere la barra no han parat de servir. En conjunt, una cinquantena de persones han treballat desinteressadament per aquesta finalitat, amb desenes de berguedans fent cua a la gran carpa del vall. 

Per la seva part, la parada ha estat ben valorada per les comparses, que han agraït el mos a mig Passacarrers, així com els minuts de descans.
 

Voluntaris preparant el sopar popular. Foto: Aida Morales.

Arxivat a