La Patum Infantil del Centenari omple Sant Pere d'innocència i il·lusió

Les cares d'il·lusió i algun plor omplen la plaça, en una Patum Infantil totalment diferent

01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:19h
Els Àngels de la Patum Infantil
Els Àngels de la Patum Infantil | Aida Morales
Un setembre totalment excepcional, abans de començar el col·legi i havent gaudit d'un estiu de diversió i descobriments. Després d'això, què millor que una Patum. Això és el que explicaven a NacióBerguedà alguns nens i nenes que aquest dijous, i de manera totalment nova per a ells, han participat en la Patum Infantil del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. 

Com és habitual, pares i fills han omplert la plaça de Sant Pere, que potser ha quedat una mica més buida que de costum, i només començar, els responsables han tornat a recordar el més important d'aquesta festa: "Ells són els protagonistes".

Durant els salts, les cares d'il·lusió i els nervis han estat els protagonistes, i amb els primers salts de Maça, orelles tapades i algun plor. Les Guites, com sempre, també han estat algunes de les comparses més temudes, sobretot pels més petits, tot i que amb els Gegants, els Nans i l'Àliga, la plaça s'ha tornat a fer petita. Rols grans de la mà dels més petits. I és que, en conjunt, milers de persones han tornat a saltar a l'uníson, en una Patum sense Plens, que ha estat protagonitzada per 98 nens i nenes que s'han acompanyat d'una trentena de cuidadors. 

NacióBerguedà ampliarà en els propers minuts
Arxivat a