Editen un nou fulletó informatiu sobre la Patum extraordinària

El pamflet inclou informació sobre les festes i també recomanacions de seguretat

Redacció
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:18h
Nou fulletó sobre la Patum
Nou fulletó sobre la Patum
L'Ajuntament de Berga ha editat i començat a repartir un nou fulletó informatiu sobre la Patum extraordinària d'aquest mes de setembre. En aquest, d'una única pàgina, s'informa de les dates i de l'excepcionalitat de l'ocasió. 

A més, s'indiquen les activitats que es poden realitzar des del dia 1 de setembre, com ara la Patum Infantil, o la Passada excepcional del dia 2 pel carrers de la ciutat, amb un sopar popular al passeig de la Indústria i música a càrrec dels PD Nanfu&Salasxic. De cara a dissabte 3 de setembre es farà la Patum de Lluïment a les 12.00 del migdia i la Patum completa al vespre, que enllaçarà amb sardanes a càrrec de la cobla Berga Jove al passeig de la Indústria. A més, durant tots aquests dies hi haurà una fireta de productors del Berguedà al vall. 

El fulletó inclou, per altra banda, recomanacions per una Patum segura, com ara que no es permeten entrar llaunes, vidre o motxilles a la plaça de Sant Pere, que s'ha de saltar en grups de dues persones com a màxim, anar amb una vestimenta apropiada i rotar en sentit contrari de les agulles del rellotge.
 

Nou fulletó informatiu sobre la Patum extraordinària

Arxivat a