La mostra gastronòmica «Queralt al Plat» va vendre prop de 5.500 tastos

Els organitzadors calculen que unes 2.500 persones van passar pel passeig de la Indústria | Les 500 copes de Queralt es van exhaurir ràpidament

Redacció
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:27h

Mostra gastronòmica Queralt al Plat Foto: Queralt 2016


La mostra gastronòmica "Queralt al Plat" que va organitzar la comissió del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt aquest passat diumenge a Berga ha finalitzat amb un balanç superior a l'esperat. En total, es calcula que es van vendre uns. 5.500 tastos, entre menjar i beure, i que hi van participar més de 2.500 persones. 

De fet, segons ha explicat el responsable de la mostra, Jordi Travé, la carpa del passeig de la Indústria es va omplir ràpidament i les 500 copes de Queralt que es podien adquirir, es van exhaurir ja des d'un començament. A més, la valoració que se'n fa després de parlar amb els participants és "que va ser tot un èxit", ha afirmat, una convicció compartida pels establiments que hi van participar. 
 

Queralt al Plat Foto: Queralt 2016


La mostra gastronòmica va començar a les 18.00 hores al vall de Berga, i no va finalitzar fins a la nit. En aquesta s'hi van poder trobar tot tipus de tastos, des d'amanides o entrants, fins a pasta, embotits, carn, postres o formatges. Cadascun dels restaurants, productors o venedors van intentar posar el toc queraltí en algun dels seus productes, de manera que es van veure pastissos amb orenetes o barreges amb aromes de Queralt. 

"Queralt al Plat" es va organitzar conjuntament amb el Gremi d'Hosteleria i Turisme del Berguedà, i hi van participar un gran nombre de restaurants, pastisseries, formatgeries i botigues d'embotits. A més, el fet de coincidir amb els Quatre Fuets a la plaça Viladomat va portar encara més gent a la mostra, on Travé ha remarcat que també es van poder trobar diversos productes sobre el Centenari: "En fem una valoració molt positiva i creiem que va ser un èxit per a tothom".
 

Pastís de xocolata amb l'oreneta Foto: Queralt 2016

 

Pastís amb el logotip de Queralt 2016 Foto: Queralt 2016

Arxivat a