Carles Puigdemont confirma assistència a la Patum de la Coronació

El Departament de Presidència afirma que el president de la Generalitat serà a Berga per la festa berguedana extraordinària

Redacció
30 d'agost del 2016
Carles Puigdemont, al Parlament
Carles Puigdemont, al Parlament | ACN
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, finalment assistirà a la Patum extraordinària del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt que es farà el proper 3 de setembre. Així ho ha confirmat el Departament de Presidència, que ha indicat que aquesta és la voluntat del president, sempre que no hi hagi cap imprevist. 

Així doncs, s'espera que Puigdemont arribi a Berga poc abans de l'inici de la festa, en què ha estat convidat per la comissió del Centenari, i que gaudeixi d'aquesta des del balcó de l'Ajuntament de Berga. Aquesta propera Patum extraordinària serà la primera que Puigdemont veurà com a president de la Generalitat. No obstant això, no serà la seva primera visita oficial a Berga, ja que el passat 19 de març ja va venir, per assistir al funeral de mossèn Josep Maria Ballarín, conjuntament amb el vicepresident, Oriol Junqueras, i altres consellers. 

Puigdemont serà, a part de les autoritats religioses, la màxima entitat política de la Patum. Un luxe per a la festa berguedana, que feia anys que no acollia la presència de cap president. 
Arxivat a