L'Ajuntament de Borredà lamenta els problemes amb el caixer automàtic del poble

L'entitat bancària es compromet a instal·lar-ne un de nou aquest dimarts

Redacció
29 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:12h
Nuli antic de Borredà.
Nuli antic de Borredà. | AjBorredà.
Durant els darrers mesos, Borredà ha tingut diversos problemes amb el caixer automàtic de CX que hi ha al poble, i que ha ocasionat greuges a veïns i visitants. Algunes vegades per falta de fons, ha especificat l'Ajuntament del poble, mentre que altres per la manca de cobertura d'Internet que hi ha. Tot això, han recordat, ha provocat “nombroses avaries” en el funcionament d'aquest caixer, que han generat crítiques i lamentacions. 

Ara, però, sembla que la situació se solucionarà. Segons el consistori, després de diverses reclamacions s'ha aconseguit que es col·loqui un nou caixer a partir d'aquest dimarts 30 d'agost. “Confiem en que la millora de la cobertura d'Internet, per una banda, i un model nou, garantirà un servei ràpid, eficient, i sobretot permanent”, han afirmat. 

Amb això, Borredà espera solucionar un dels problemes de liquiditat dels ciutadans i visitants del poble, ja que algunes botigues no compten amb dispositius de pagament amb targeta, i això suposa un important problema per al seu desenvolupament turístic.